Bij ons atelier zijn verschillende soorten workshops te volgen, dit is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen .  Denk aan familie/vrienden of   vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon voor de gezelligheid. Het is mogelijk om een workshop van een dagdeel of een dagworkshop te volgen met lunch/hightea.

Hieronder staat ons aanbod in workshops, voor vragen of meer informatie kunt u ons bereiken via het contactformulier maar bellen mag natuurlijk ook via 0633-814012

Tot dan Jos en Nicole

 

Workshop Glasfusen

Bij de workshop glasfusen krijgt u de mogelijkheid om de basisbeginselen van het glassnijden te leren, hierna kunt u aan de slag met uw eigen ontwerp. Het werkstuk gaat daarna in een glasoven waarin het tot een geheel wordt samengesmolten. Dit duurt minimaal 24 uur dus u moet er rekening mee houden dat u het werkstuk niet meteen mee kan nemen. De werkstukken worden gleverd met een houten sokkel .

Kosten Dagdeel €30,- dit is inclusief gebruik materialen, gereedschappen,afbakken werkstuk en evt.houten sokkel, koffie/thee met iets lekkers.

Dagworkshop €45,- dit is inclusief ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, lunch of hightea, gebruik materialen, gereedschappen,afbakken werkstuk en evt.houten sokkel

 

Workshop Mozaiek

Bij de workshop mozaiek kunt u een eeuwenoude techniek op uw eigen manier beleven. Met behulp van lijm kunt u een uit voorraad gekozen object beplakken met glassteentjes. Afhankelijk van de droogtijd kunt u het ter plekke bij ons voegen of u krijgt van ons een zakje voegsel mee naar huis zodat u het object nadat het volledig droog is kunt voegen.

Kosten dagdeel €27,50 dit is inclusief gebruik materialen, gereedschappen, te beplakken object en koffie/thee met iets lekkers.

Dagworkshop €42.50 dit is inclusief ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, lunch of hightea, gebruik materialen, gereedschappen en te beplakken object.

 

Workshop Beeldhouwen

Bij de workshop beeldhouwen gaat u met vijlen, raspen en gutsen met de redelijk zachte speksteen of gasbeton werken. In de dagworkshop gaat u natuurlijk een grotere steen bewerken dan in het dagdeel, u kunt dan ook verder in detail gaan. Allereerst wordt het grove werk gedaan en als u tevreden bent over de vorm dan kunt u gaan polijsten met schuurpapier en water zodat u een prachtige gladde speksteen sculptuur krijgt

Heeft u liever een gekleurde sculptuur dan kunt u uit een blok gasbeton een mooi figuur raspen die daarna geschilderd kan worden.

Kosten dagdeel €27,50 dit is inclusief gebruik materialen, gereedschappen, te bewerken steen of blok en koffie/thee met iets lekkers.

Dagworkshop €42.50 dit is inclusief ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, lunch of hightea, gebruik materialen, gereedschappen en te bewerken steen of blok.