Bij ons atelier zijn verschillende soorten workshops te volgen, dit is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen .  Denk aan familie/vrienden of   vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of gewoon voor de gezelligheid. Het is mogelijk om een workshop van een dagdeel of een dagworkshop te volgen met lunch.

Hieronder staat ons aanbod in workshops, voor vragen of meer informatie kunt u ons bereiken via het contactformulier maar bellen mag natuurlijk ook via 0633-814012

Tot dan Jos en Nicole

 

Workshop Glasfusen

Bij de workshop glasfusen krijgt u de mogelijkheid om de basisbeginselen van het glassnijden te leren, hierna kunt u aan de slag met uw eigen ontwerp. Het werkstuk gaat daarna in een glasoven waarin het tot een geheel wordt samengesmolten. Dit duurt minimaal 24 uur dus u moet er rekening mee houden dat u het werkstuk niet meteen mee kan nemen. De werkstukken worden gleverd met een houten sokkel .

 

 

Workshop Mozaiek

Bij de workshop mozaiek kunt u een eeuwenoude techniek op uw eigen manier beleven. Met behulp van lijm kunt u een uit voorraad gekozen object beplakken met glassteentjes. Afhankelijk van de droogtijd kunt u het ter plekke bij ons voegen of u krijgt van ons een zakje voegsel mee naar huis zodat u het object nadat het volledig droog is kunt voegen.

 

 

Workshop Beeldhouwen

Bij de workshop beeldhouwen gaat u met vijlen, raspen en gutsen met de redelijk zachte speksteen of gasbeton werken. In de dagworkshop gaat u natuurlijk een grotere steen bewerken dan in het dagdeel, u kunt dan ook verder in detail gaan. Allereerst wordt het grove werk gedaan en als u tevreden bent over de vorm dan kunt u gaan polijsten met schuurpapier en water zodat u een prachtige gladde speksteen sculptuur krijgt

Heeft u liever een gekleurde sculptuur dan kunt u uit een blok gasbeton een mooi figuur raspen die daarna geschilderd kan worden.

 

klik hier voor meer info